Bransjeløsning for Advokater

Smart Solution AS har siden 2003 levert programvare for bruk i Advokatvirksomheter. Gjennom alle disse årene har vi opparbeidet oss et stort og solid kundegrunnlag som er i stadig vekst. Advokater har forskjellige behov, etter hvilke fagområder de er spesialisert mot. Vi har programvare som favner behovet for enkeltstående advokater og advokater i større fellesskap – alt levert fra vår SmartDesktop™.

Vi tilbyr et komplett tilbud til din advokatvirksomhet fra leverandørene Jussys Advocate Desktop, Datalex og Advisors programvare i Windows eller 247 (web) versjon.

Les videre om våre ulike bransjeløsninger for advokater – vi har garantert den løsningen som passer for deg. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale eller be oss kontakte deg.

Bransjeløsning for regnskap og revisjon

Vi leverer alt hva du som regnskapsfører eller revisor har behov for fra vår private Skytjeneste (ASP-løsning). Løsningen benyttes av regnskapskontorer med 1 til 2 ansatte og helt opp til større regnskapskjeder/revisorer. Prisen er gunstig og vi tilbyr deg tilgang til de aller fleste fagapplikasjoner som benyttes i bransjen.

Utvalget av programmer er stort, de oppdateres løpende og vi tar back-up hver natt.

Om du er en litt mindre regnskapsfører eller stor kjede -  endelig  kan du nå få en skreddersydd en løsning som passer deres bedrift og hver enkelt ansatt sin arbeidshverdag.

Les mer: Bransjeløsning for regnskap og revisjon

Bransjeløsning for håndverks- og servicebedrifter

Er du elektriker, eller driver dere med løpende vedlikehold av installasjoner – mange serviceteknikere er stadig på farten?

Vi levere dere løsninger som fungerer på håndholdte terminaler/PDAer og kontorstøtte løsninger som sørger for at hverdagen blir mer effektiv. 

Smart Solution AS leverer nå en komplett tjeneste med en rekke ulike bransjerelaterte programmer som kan bidra til å løse denne utfordringen, samt effektivisere din drift.

Les mer: Bransjeløsning for håndverks- og servicebedrifter

Programvare for konsulenter og rådgivere

Konsulenter og rådgivere har vi et svært godt tilbud til, flere ulike programmer og løsninger som gjør hverdagen enklere og mer forutsigbar. Jobber dere flere sammen på prosjekt, eller er en bedrift som ønsker å få mer fleksibilitet blant deres konsulenter – så bør dere ta kontakt for en gjennomgang.

Vi leverer flere ulike programmer fra vår sentraliserte serverpark som passer deg og din bedrift.

Les mer: Programvare for konsulenter og rådgivere

Programvare for øvrige bransjer

Driver du bilbutikk, salg av snehuler, forfatter, flåtestyring eller begravelsesbyrå; Ta kontakt med oss i Smart Solution AS – det er mange ulike bransjer representert blant våre kunder i dag.

Vi er også interessert i å komme i kontakt med kjeder, leverandører av bransjespesifik programvare/software for sammen å lage et best mulig bransjetilpasset løsning. 

Les mer: Programvare for øvrige bransjer

Bransjeløsning for rekrutterings- og bemanningsbedrifter

Smart Solution AS leverer tjenester til flere ulike bransjer. En bransje som er i sterk vekst er rekrutterings-/bemanningsbransjen som stadig trenger bedre og mer forutsigbar drift av sine It-systemer.

Sikker håndtering av data - trygt og forutsigbart

Vi har allerede i dag flere kunder i rekrutterings-/bemanningsbransjen,  dette er virksomheter med alt fra en til flere ansatte – felles er at de alle ønsker trygghet og forutsigbarhet for sin bedrift og en sikker håndtering av data på vegne av oppdragsgiver og klient.

Les mer: Bransjeløsning for rekrutterings- og bemanningsbedrifter