Skytjenester fra Smart Solution AS

Smart Solution AS - et ledende norsk selskap

ASP skyløsningen vi leverer er en av de sikreste løsningen på markedet i dag. Det betyr at med våre tjenester innfrir du de teknologiske kravene i det nye lovverket (GDPR) og med en norsk driftsorganisasjon og datasenter plassert på ulike steder i Norge.
 
Bli Trygg – la oss ta hånd om alle IT systemene dine
Med SmartDesktop™ sentraliseres din IT-løsning, slik at hele bedriftens system ligger trygt forvart i vårt norske datasenter med overvåking 24/7/365. Det er en moderne ASP løsning omfatte og sikrer hele bedriftens it-system. Mange tenker at et web basert enkeltprogram ofte er et alternativ til ASP. Det kan gi fleksibilitet, men man glemmer at man fremdeles er ansvarlig for å sikre sitt lokale nettverk, fillagring, den lokale PCen og filene på den.
 
Effektiv arbeidshverdag
Med ASP trenger man ikke tenke på risikoen for at en lokal PC blir borte, eller slutter å fungere. Alle dataene ligger i datasenteret og ikke på den lokale PCen. Løsningen er helt uavhengig av PC’en eller Mac’en man jobber fra, og du vil være i gang igjen umiddelbart fra en hvilken som helst annen datamaskin.
 
Når du benytter tjenester fra Smart Solution AS trenger du ikke å installere noe, hverken på server eller på en PC. Det vil si at du kan ta en hvilken som helst PC/Mac, nettbrett eller mobil å logge deg på med. Ingen data lagres lokalt uten at brukeren selv tar initiativ til det.
Hver bruker kobler seg opp til sin "PC" (SmartDesktop™via vår web pålogging, og tastatur og skjermbildet overføres kryptert til maskinen brukeren sitter på. Oppkoblingen er den samme om den ansatte er hjemme, på reise eller sitter på sitt kontor. Autentisering med mobiltelefonen (to-faktor) for ekstra sikkerhet er inkludert. 
Det kreves relativt liten maskinkraft på din side, samtidig som kravene til linjekapasitet er begrenset. (Fast eller mobilt internett med 4G/5G) Uansett hvor dere er, er tilgangen til data og programmer den samme, tilsvarende som om dere skulle sittet på kontoret.
 
På "PCen" i datasenteret finner medarbeiderne sine dokumenter, deres felles filserver, epost og programmene dere abonnerer på i et helt skjermet miljø inne i et sikret datasenter. Dette er den eneste løsningen i markedet der alle deler av bedriftens lokalnett er sikret mot trusler fra omverdenen. Utskrift kommer som standard ut på den lokale skriveren man sitter ved, men mange velger også å ha utskriftsmulighet via en printserver til skriveren på kontoret. Denne kan også sikres med brukerkoder, slik at utskriften ikke kan tas ut av andre enn brukeren selv.
 
Det skal bare virke – vi leverer alle IT tjenestene du trenger
SmartDesktop™  kan kombineres med alle ulike programmer og web baserte programmer og andre skyleverandører. Det betyr i praksis at du har en leverandør å forholde deg til. Vi administrerer og håndterer alt for ditt firma, inkludert Office 365 lisenser og domenet ditt, og vi sørger for at det virker sammen. Om du ønsker å bruke Teams tjenester fra Microsoft, regnskapsprogram fra Visma, kundeoppfølgningssystem fra Mamut, eller fakturaflyt fra Compello – vi sørger for at det fungerer sammen – med ett brukernavn/passord.
 
Start med en enkel kontorstøtte løsning og utvide den i takt med bedriftens behov – og ha full tilgang til profesjonelle teknikere med kompetanse på alle fagområder.
 

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale eller vi kan kontakte deg -  

Les mer om skytjenester