Bransjeløsning for håndverks- og servicebedrifter

SMART Håndverks- og servicebedrifter

Er du maler, snekker, tømrer, rørlegger, elektriker eller driver du med løpende vedlikehold av installasjoner, med mange serviceteknikere som stadig er på farten? Er det vanskelig å holde oversikt med mye papirarbeid?

Handyman

Ordresystemet for den moderne håndverkeren. Vi legger programmet til rette for degog tar oss av den tekniske supporten. I SmartDesktop™ løsningen er alt samlet i en personlig brukerportal

Les mer

SpeedyCraft

Se for deg en arbeidsdag uten papirer. Ingen arbeidsordre som skal skrives ut. Ingen av de som arbeider ute møter opp på kontoret for å plukke opp arbeidsordrer. De kjører rett ut på arbeidsstedet.

Les mer

Febdok

Beregningsprogrammet Febdok. Programmet benyttes av installatører, rådgivere, ingeniører og skoler, og er markedsledende innen beregning av elektriske anlegg i Norge.

Les mer

Hogia

Hogia Transport Systems AS er et transportplanleggings- og logistikksystemer. Systemene dekker størsteparten av det behov som finnes innenfor godstransport, bygg & anlegg og behandling av avfall og gjenvinning.

Les mer

Visma Contracting

For deg som driver innenfor elektro og VVS, så er Visma Contracting i kombinasjon med SmartDesktop™ og håndholdt terminal (smarttelefon) med Handyman eller Speedycraft en fin bransjeløsning.

Les mer

Visma Business

Visma Business gjør det mulig å effektivisere en rekke arbeidsprosesser i bedriften din. Du automatiserer de manuelle rutinene, reduserer ressursbruken, øker kvaliteten, og får du bedre oversikt over kostnadene.

Les mer

Visma Business

Automatiseres behandling av fakturaer og bilag og det betyr færre manuelle oppgaver, økt kvalitet på utbetaling og bokføring - samt full oversikt. Og alt ligger i ditt økonomisystem.

Les mer

Vi har en rekke regnskapsførere/kontorer som kunder. Smart Solution AS leverer mange ulike økonomi- (ERP) og kundeoppfølgningssystemer (CRM). Vi har i dag flere hundre bedrifter som benytter ulike systemer, dette gjør at vi har meget god oversikt over hvilke systermer som kan passe for din virksomhet.

Vi har også avtaler med flere bedrifter/integrasjons selskaper som kan bidra med tilrettelegging/skreddersøm om det skulle være behov for det.

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Adresse

Billingstadsletta 83 - 4 etg.
1396 Billingstad, Akershus

Kontakt

Telefon: +47 66 85 90 00
E-post: info (a) smrt.no

Firmainfo

Org.nr: 986 901 051
Bank: DNB

Innhold © Smart Solution AS. Webdesign © 2021 Web Norge.