Bransjeløsning for konsulenter og rådgivere

SMART konsulenter og rådgivere

Vi tilbyr et komplett tilbud til konsulenter og rådgivere blant annet fra leverandører som Mamut, PowerOffice og Advisor i Windows eller 247 (web) versjon (webtilgang via en sikret nettleser). Les litt mer om våre ulike bransjeløsninger – vi har garantert den løsningen som passer for deg.

Poweroffice

PowerOffice er et komplett administrasjonsverktøy som bidrar til en mer effektiv og oversiktlig hverdag som passer for alle typer virksomheter.

Les mer

Advisor

Vi tilbyr et komplett tilbud til konsulenter og rådgivere blant annet fra leverandører som Mamut, PowerOffice og Advisor i Windows eller 247 (web) versjon (webtilgang via en sikret nettleser).

Les mer

Mamut

Tt komplett og fleksibelt ERP system. Løsningen dekker alle de viktigste behovene for små og mellomstore bedrifter, med en eller flere brukere.

Les mer

Smart Solution AS har siden 2003 levert Advisors programvare for bruk til konsulenter og rådgivere. Gjennom alle disse årene har vi opparbeidet oss teknisk kompetanse og et stort og solid kundegrunnlag som er i stadig vekst. Konsulenter og rådgivere har forskjellige behov, etter hvilke fagområder de er spesialisert mot. Vi har programvare som favner behovet for enkeltstående konsulenter og rådgivere i større felleskap – alt levert fra vår SMART Desktop.

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Adresse

Billingstadsletta 83 - 4 etg.
1396 Billingstad, Akershus

Kontakt

Telefon: +47 66 85 90 00
E-post: info (a) smrt.no

Firmainfo

Org.nr: 986 901 051
Bank: DNB

Innhold © Smart Solution AS. Webdesign © 2021 Web Norge.