Teknisk drift og lagring i Norge

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale på tlf  66 85 90 00 

Smart Solution AS - Billingstadsletta 83 - N-1396 - Billingstad -     Tlf: +47 66 85 90 00       Email: info@smrt.no     

SMART Konsulenter og rådgivere Smart konsulenter og rådgivere

Programvare for konsulenter og rådgivere

For konsulenter og rådgivere har vi et svært godt tilbud, flere ulike programmer og løsninger som gjør hverdagen enklere og mer forutsigbar. Jobber dere flere sammen på prosjekt, eller er en bedrift som ønsker å få mer fleksibilitet blant deres konsulenter – så bør dere ta kontakt for en gjennomgang.

Vi leverer flere ulike programmer fra vår sentraliserte serverpark som passer deg og din bedrift.

 Ta kontakt så finner vi en løsning som gir dere bedre effektivitet og mer forutsigbarhet!

Smart Solution AS leverer en komplett skyløsningstjeneste med en rekke ulike bransjerelaterte programmer som kan bidra til å løse denne utfordringen, samt effektivisere din drift.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale eller vi kan kontakte deg -  

Advisor for konsulenter og rådgivere

I samarbeid med Advisor tilbyr vi et ledende system for time-, dokument- og kunnskapsintensive miljøer. Vi startet samarbeidet med Advisor i 2003, dette gir oss over 10 år med erfaring i å levere dette til advokater. Løsningen kan integreres mot flere økonomisystemer, mest brukt blant våre mange advokatkontorer er økonomisystemet InfoEasy regnskap og lønn.

Advisor Smart gir deg tilgang til ditt personlige skrivebord (desktop) med den ønskede programvaren du trenger hele døgnet.

Smart Solution AS har siden 2003 levert programvare. Gjennom alle disse årene har vi opparbeidet oss en stor og solid kundegrunnlag som er i stadig vekst. konsulenter og rådgivere har forskjellige behov, etter hvilke fagområder de er spesialisert mot. Vi har programvare som favner behovet for enkeltstående advokater og advokater i større fellesskap – alt levert fra vår Skytjeneste – som over 400 advokater bruker hver dag. 

Les mer: Advisor for konsulenter og rådgivere

Mamut for konsulenter og rådgivere

Hvor som helst - når som helst, med Mamut levert fra Smart Solution AS får du din egen Windows arbeidsflate (skriverbord) på Internett. Prinsippet er omtrent som i din nettbank hvor du logger deg på og kan benytte systemet fra en hvilken som helst PC med Internett-tilknytning. Du får tilgang til de samme oppdaterte dokumentene og alle dine kontorstøttesystemer – enten du er på kontoret, hjemme, på Internettkafé eller på reise med din egen bærbare PC eller Windows mobiltelefon. Løsningen vil medføre økt fleksibilitet for bedriften og dens ansatte i og med at økonomi- og informasjonssystemene nå kan tilgjengeliggjøres fra hvilket sted man ønsker.

Les mer: Mamut for konsulenter og rådgivere

PowerOffice for konsulenter og rådgivere

PowerOffice er et komplett administrasjonsverktøy som bidrar til en mer effektiv og oversiktlig hverdag, effektivt verktøy for deg som jobber som konsulent eller rådgivere.

Få oversikt over hvilke klienter du bruker tiden din på, med PowerOffice får du kontroll.  

PowerOffice passer for alle typer virksomheter; små, mellomstore og store selskaper, kjeder, offentlige virksomheter og organisasjoner.
 
Innenfor programvare leveres funksjonalitet for:
 • Timeregistrering
 • Prosjektplanlegging og oppfølging
 • Regnskapsmetodikk (Quality)
 • CRM
 • Fakturering
 • Reiseregning
 • Budsjettering
 • Risikostyring
 • Oppdrag
 • Registrering på Web
 • Registrering på terminal
 • Integrasjon mot eksterne systemer

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale eller vi kan kontakte deg -