SMART Konsulenter og rådgivere Smart konsulenter og rådgivere

Advisor for konsulenter og rådgivere

Smart Solution AS har siden 2003 levert Advisors programvare for bruk til konsulenter og rådgivere. Gjennom alle disse årene har vi opparbeidet oss teknisk kompetanse og et stort og solid kundegrunnlag som er i stadig vekst. Konsulenter og rådgivere har forskjellige behov, etter hvilke fagområder de er spesialisert mot. Vi har programvare som favner behovet for enkeltstående konsulenter og rådgivere i større felleskap – alt levert fra vår SMART Desktop.

Vi tilbyr et komplett tilbud til konsulenter og rådgivere blant annet fra leverandører som Mamut, PowerOffice og Advisor i Windows eller 247 (web) versjon (webtilgang via en sikret nettleser).

Les litt mer om våre ulike bransjeløsninger  – vi har garantert den løsningen som passer for deg.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale eller vi kan kontakte deg -  

Mamut for konsulenter og rådgivere

Mamut (Mamut One) – et komplett og fleksibelt økonomi- og kundeoppfølgingssystem

Smart Solution AS er tjenesteleverandør av Mamut (Mamut One) fra Visma. Vi hjelper deg med installeringen og den tekniske supporten, samt at vi tar oss av eventuelle oppdateringer. I SMART Desktop løsningen er alt samlet i en personlig brukerportal – med teknisk drift og lagring i et sikkert datasenter i Norge.
 
Mamut (Mamut One) er et komplett og fleksibelt ERP system. Løsningen dekker alle de viktigste behovene for små og mellomstore bedrifter, med en eller flere brukere.
Alle funksjoner integrert i ett system. Mamut (Mamut One) lar deg drive din bedrift med et sømløst integrert system. Du har kontroll over kunder, prosjekt og markedsføringsbehov. Send tilbud, ordre og faktura med kun et klikk. Full oversikt over lagerstyring, regnskap og lønn - alt dette i ett og samme system. Du kan da logge på når som helst, fra hvor som helst og på hva som helst!
 

Les mer: Mamut for konsulenter og rådgivere

PowerOffice for konsulenter og rådgivere

PowerOffice er et komplett administrasjonsverktøy som bidrar til en mer effektiv og oversiktlig hverdag, effektivt verktøy for deg som jobber som konsulent eller rådgivere.

Få oversikt over hvilke klienter du bruker tiden din på, med PowerOffice får du kontroll.  

PowerOffice passer for alle typer virksomheter; små, mellomstore og store selskaper, kjeder, offentlige virksomheter og organisasjoner.
 
Innenfor programvare leveres funksjonalitet for:
 • Timeregistrering
 • Prosjektplanlegging og oppfølging
 • Regnskapsmetodikk (Quality)
 • CRM
 • Fakturering
 • Reiseregning
 • Budsjettering
 • Risikostyring
 • Oppdrag
 • Registrering på Web
 • Registrering på terminal
 • Integrasjon mot eksterne systemer

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale eller vi kan kontakte deg -  

Programvare for konsulenter og rådgivere

For konsulenter og rådgivere har vi et svært godt tilbud, flere ulike programmer og løsninger som gjør hverdagen enklere og mer forutsigbar. Jobber dere flere sammen på prosjekt, eller er en bedrift som ønsker å få mer fleksibilitet blant deres konsulenter – så bør dere ta kontakt for en gjennomgang.

Vi leverer flere ulike programmer fra vår sentraliserte serverpark som passer deg og din bedrift.

Ta kontakt så finner vi en løsning som gir dere bedre effektivitet og mer forutsigbarhet!

Smart Solution AS leverer en komplett skyløsningstjeneste med en rekke ulike bransjerelaterte programmer som kan bidra til å løse denne utfordringen, samt effektivisere din drift.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale eller vi kan kontakte deg -