smart regnskapsprogram

SMART Økonomi og regnskap

Smart Solution leverer mange ulike økonomi-, regnskaps- og kundeoppfølgingssystemer til ulike bransjer. Våre løsninger gir en forutsigbar hverdag; et driftssikkert og oppdatert system som løser oppgavene hver dag.

pil Fagprogram
pil Auto oppdatering
pil To-faktor pålogging
pil Sikkerhetsovervåking

Kontakt oss

Smart Solution fungerer som bedriftenes IT-avdeling ved at vi yter support, oppdaterer, sikrer og administrerer hele deres løsning. Vi leverer trygge og kjente løsninger som er ferdige til bruk. Med våre tjenester innfrir du de teknologiske kravene i personvernlovgivningen. Smart Solution har en rekke regnskapsførere/-kontorer med ulike systemer som kunder. Dette gjør at vi har god oversikt over hvilke systemer som kan passe for din virksomhet. Vi har også avtaler med flere bedrifter/integrasjonsselskaper som kan bidra med tilrettelegging/skreddersøm om det skulle være behov for det.

Ved å bruke Smart Solution er alle IT-kostnader kjent på forhånd. Dere betaler for funksjonalitet, pr bruker og pr måned. Mange kunder har redusert sine kostnader for IT-drift med 15 – 50 prosent etter at de ble kunder hos oss. Vi tilbyr et komplett tilbud til din økonomi- og/eller regnskapsvirksomhet, blant annet:

handverker

Visma Mange kunder har valgt å la oss overta drift av sine Visma-programmer og øvrige programmer.

 

handverker

Mamut er et komplett og fleksibelt ressursplanleggingssystem (ERP). Løsningen dekker de viktigste behovene for små og mellomstore bedrifter.

Bildetekst

Uni Økonomi V3 er en fullverdig erstatter for Mamut. Passer best for bedrifter med fire eller flere ansatte. Løsningen brukes av over 30 000 selskaper i ulike størrelser og bransjer. Kontakt oss for mer informasjon.

 

Zirius Økonomisystem for små og store bedrifter - anbefales som erstatter for Mamut.

ERP-løsning, økonomisystem og regnskapsprogram for små og store bedrifter som ønsker fleksibilitet, gode bransjeløsninger og økt lønnsomhet. Kontakt oss for mer informasjon.

handverker

MS Dynamics NAV er en serie integrerte forretningssystemer som er enkle å tilpasse og gir mulighet til å ta forretningsbeslutninger med større sikkerhet

handverker

PowerOffice er et komplett administrasjonsverktøy som bidrar til en mer effektiv og oversiktlig hverdag som passer for alle typer virksomheter.

 

 

smartskjerm

Det er mange tanker i hodet på en travel regnskapsfører. It-problemer bør ikke være en av dem.

Smart Destop 365 Regnskap er et sikkert digitalt kontor som du kan benytte overalt - du har tilgang til de samme oppdaterte dokumentene og alle dine kontorstøttesystemer - enten du er på kontoret, hjemme, på hytta, i båten eller på reise med din egen bærbare PC/Mac.

 

Smart Desktop 365 Regnskap er et sikkert digitalt kontor som du kan benytte overalt - du har tilgang til de samme oppdaterte dokumentene og alle dine kontorstøttesystemer uansett hvor du er.
Vi integrerer Microsofts tjenester med Smart Desktop 365 med ett felles brukernavn/passord. Med Smart Desktop 365 løsningen får du Microsoft Outlook, Microsoft Office kontorstøtte, lagring, antivirus, backup, teknisk brukersupport (24/7) og sikkerhet på en stabil og mobil kontorstøtteplattform. Microsoft Office og e-post er levert fra norsk datasenter. Vi tar hånd om ditt firmas kundeidentitet hos Microsoft og håndterer sikkerhetsvarsler fra Microsoft. 

 

  •  Vi integrerer Microsofts tjenester med Smart Desktop 365 med ett 
  • felles brukernavn/passord
  • Microsoft Office og e-post levert fra norsk datasenter. Tilgang til Microsoft OneDrive i SmartDesktop365
  • Vi administrerer og  supportere ditt firmas kundeidentitet hos Microsoft.
  • Håndtering av sikkerhetsvarsler fra Microsoft inkludert
  • Mulighet (tilvalg) for back-up av Microsoft tjenestene som ikke har back-up eller lagring i Norge, eks. OneDrive og Teams

 Kontakt oss

Med Smart Desktop 365 løsningen får du Microsoft Outlook, Microsoft Office kontorstøtte, lagring, antivirus, back-up, teknisk brukersupport(24/7) og sikkerhet på en stabil og mobil kontorstøtteplattform.

I tillegg kan du bygge ut Smart Desktop 365 løsningen med en  rekke tilleggsprogrammer innen regnskap(Mamut (Mamut One), Visma, Uni-Micro, Visma Business, Visma Contracting, Total Årsoppgjør, Microsoft Dynamics NAV, PowerOffice, etc. integrert videokonferanse Microsoft Teams, Microsoft SharePoint og Microsoft OneDrive.

Smart Solution AS har en rekke regnskapsførere/kontorer som kunder. Smart Solution AS leverer mange ulike økonomi- (ERP) og kundeoppfølgningssystemer (CRM). Vi har i dag flere hundre bedrifter som benytter ulike systemer, dette gjør at vi har meget god oversikt over hvilke systemer som kan passe for din virksomhet.

Vi har også avtaler med flere bedrifter/integrasjons selskaper som kan bidra med tilrettelegging/ tilpasning om det skulle være behov for det.

 

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Adresse

Billingstadsletta 83 - 4 etg.
1396 Billingstad, Akershus

Kontakt

Telefon: +47 66 85 90 00
E-post: info (a) smrt.no

Firmainfo

Org.nr: 986 901 051
Bank: DNB

Innhold © Smart Solution AS. Webdesign © 2018-2024 Web Norge.