smart 365 smb

Løsninger for småbedrifter

Smart 365 Småbedrift er en gunstig IT-løsning for alle bransjer, og er et moderne arbeidsverktøy med Office-pakken, sikker fildeling, lokal sikkerhet og support. 

pil Support 
pil Smart Endpoint Security
pil Sikker fildeling
pil To-faktor pålogging

smart sikkerhet

 

Smart Solution setter opp løsningen for deg slik at du raskt og sikkert kommer i gang med de mange muligheter og verktøyene Smart 365 Småbedrift kan leveres med. Alt blir satt opp etter best practice og med høy grad av sikkerhet. 

Med løsningen får du Microsoft 365 Outlook, Microsoft Office kontorstøtte, lagring, antivirus, backup (24/7), teknisk brukersupport og sikkerhet på en stabil og mobil kontorstøtteplattform.

Kontakt oss

  

m365 business

Microsoft 365 Business (Office-pakken med tilleggstjenester) gjør at du raskt kan ta i bruk Teams, Exchange epostkonto, OneDrive, samt alle Office-programmene.

m365 businessSmart Endpoint Security er en totalløsning som sikrer og forenkler administrasjon av lokalt brukerutstyr som PCer, Mac’er og Android telefoner. De ulike tjenestene kan abonneres på etter behov. Dette gjør at du ikke risikerer å ta med deg skadevare etter bruk av PC/ mobil i usikrede nettverk.

datto workspaceSmart Workplace er et sikkert og rettighetsstyrt fildelingsprogram som gjør det trygt og enkelt å dele dokumenter, filer, bilder og video med andre på en sømløs måte. Dette gjelder med hvilken som helst PC eller Mac som er fullintegrert med Microsoft Office, Teams og Outlook.

suppport 24 7Support 24/7 Vi tilbyr et komplett tilbud av brukersupport 24/7 og rådgivere som kan bistå med Microsoft 365, Microsoft Teams, Microsoft 365 Office, Azure eller Smart Endpoint Security enten på mail eller telefon.

 

TILLEGGSMULIGHETER: I tillegg kan du bygge ut Smart 365 Småbedrift løsningen med en rekke tilleggsprogrammer og moduler, integrert videokonferanse Microsoft Teams, Microsoft SharePoint, Heimdal og Microsoft OneDrive.

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Adresse

Billingstadsletta 83 - 4 etg.
1396 Billingstad, Akershus

Kontakt

Telefon: +47 66 85 90 00
E-post: info (a) smrt.no

Firmainfo

Org.nr: 986 901 051
Bank: DNB

Innhold © Smart Solution AS. Webdesign © 2018-2024 Web Norge.