advokat jussys

Smart Desktop 365 Advokat Jussystemer

- for deg som jobber mye for det offentlige.

Smart Solution AS er en av hovedpartnerne til Jussystemer og leverer Smart Desktop 365™ Advokat Jussys - en sikker bransjeløsning hvor alt samlet i en sikker brukerportal.

pil All data lagres i Norge
pil OCR-skann på sak
pil M365 Integrasjon
pil To-faktor pålogging

Kontakt oss

 

smartskjermSmart Desktop 365 Advokat Jussys en sikker bransjeløsning.

Smart Solution leverer en komplett tjeneste, inkludert installasjon og oppdateringer og tekniske support.Smart Desktop 365™ Advokat Jussys driftes i et sikkert miljø, og leveres fra vårt trygge datasenter i Norge. Løsningen er fullintegrert med Microsoft. Dette er inkludert i Smart Desktop 365 Jussystemer: Jussys, Microsoft Outlook, Microsoft Office kontorstøtte, lagring, antivirus, backup, teknisk brukersupport (24/7) og sikkerhet på en stabil og mobil kontorstøtteplattform.

 

 

digisakDigisak er et enkelt, intuitivt og bransjetilpasset PDF-verktøy for deg som bruker Aktørportalen. Det sørger for enkel håndtering og versjonskontroll av dokumenter – både for ekstern og intern bruk.

Advocate Desktop TimefangstAdvocate Desktop Timefangst gir deg enkel tilgang til timeregistrering via en mobilapp. Applikasjonen henter automatisk informasjon fra Advocate Desktops saks- og klientsystem og forenkler dermed prosessen.

regnskapAdvocate Desktops egen regnskapsmodul får du full oversikt over kundereskontro og klientmidler – uten å måtte sjekke med regnskapsfører eller administrasjonen først. Modulen er integrert med 24SevenOffice.

KnowYourClientKnowYourClient er et bransjetilpassede programvare for hvitvaskingskontroll. Verktøyet er svært brukervennlig og sørger for at du alltid overholder pålagte lover og plikter.

 

 

 Kontakt oss

Dette er med i Smart Desktop 365 Jussystemer

Jussys, Microsoft Outlook, Microsoft Office kontorstøtte, lagring, antivirus, back-up, teknisk brukersupport(24/7) og sikkerhet på en stabil og mobil kontorstøtteplattform.

TILLEGGSMULIGHETER: I tillegg kan du bygge ut Smart Desktop 365™ Advokat-løsningen med en rekke tilleggsprogrammer og moduler med Jussys Advocate Desktop Pluss, integrert videokonferanse Microsoft Teams, Microsoft SharePoint og Microsoft OneDrive.

 

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Adresse

Billingstadsletta 83 - 4 etg.
1396 Billingstad, Akershus

Kontakt

Telefon: +47 66 85 90 00
E-post: info (a) smrt.no

Firmainfo

Org.nr: 986 901 051
Bank: DNB

Innhold © Smart Solution AS. Webdesign © 2018-2024 Web Norge.