Partnere

Samarbeidspartnere

Vi er stolt tjenesteleverandør av programmer og systemer som våre samarbeidspartnere leverer. Vi er stolt fordi programmene og systemene er de beste for våre kunder.

Hils på våre samarbeidspartnere:

Jussys  -  Advocate Desktop 

Saks- og klientbehandlingssystem spesielt utviklet for advokater. Programmet er enkelt i bruk og inneholder unike
funksjonerfor alt en advokat trenger i sin hverdag.

logo jussystemer

Advocate Desktop er tilpasset alle medarbeidere på et advokatkontor eller i en juridisk avdeling. I likhet med alle andre kunnskapsbaserte produkter fra Jussystemer, er Advocate Desktop velegnet både for mindre og store organisasjoner.
Intuitiv og sikker integrasjon med norges ledende regnskapssystemer fra Visma.

Hovedfunksjoner:

* Oversiktlig klientregister
* Brukervennlig time-/utleggsregistrering
* Fakturering, reskontro og klientmidler
* Statistikk- og rapportfunksjoner inkludert budsjett og prestasjonsavlønning
* Egendefinerte brukerstyrte funksjoner og rettighetshåndtering
* Fortløpende oppdaterte offentlige registre; advokater, domstoler, rettsvesen, myndigheter
* Fullt integrert med Outlook og Microsoft Office

 

Datalex - for en bedre hverdag!

datalex logo storDatalex Software ønsker å hjelpe deg med å få den administrative delen av din virksomhet løst på best mulig måte.
For å gjøre dette, leverer vi et produkt som er det mest gjennomarbeidete, omfattende og brukervennlige administrasjonssystem. 

Som eneste i Norge, leverer vi et fagsystem som kan brukes av en rekke ulike bransjer. Et system som i tillegg til time, rolle og oppdragshåndtering også inkluderer regnskap. Bobestyrelse blir spesifisert og inkludert for advokater.

Datalex inneholder ALT du trenger for å få en ryddig og problemfri administrasjon:

• Effektiv og oversiktlig saksbehandling
• Helintegrert med regnskap (vi kan også tilby regnskapsfører)
• Kanskje det aller beste dokumenthåndterings system
 

Alle våre kunder er like viktige. De betyr alt for oss og får derfor den oppmerksomhet de fortjener. Datalex tar effektiv saksbehandling, sikkerhet og personvern på alvor.


Mamut
mamut business software partner smrt
Mamut ble etablert i 1994 og er en ledende leverandør av administrative programvareløsninger og Internettbaserte tjenester til små og mellomstore virksomheter i Europa. Mamut tilbyr komplette og brukervennlige løsninger til markedets beste forhold mellom pris og ytelse med integrerte løsninger for økonomistyring/regnskap, salgsstøtte, kunde- og kontaktoppfølging (CRM), innkjøp/logistikk, lønn/personal, prosjektstyring, e-handel, domener, e-post og webhotell. Mer enn 400.000 kunder i Europa forenkler hverdagen med løsninger fra Mamut.

Mamuts økonomi- og informasjonssystemer oppfyller alle behovene til små og mellomstore virksomheter, fra oppstart og etablering til komplett styring. Dette medfører at du enkelt kan vokse med Mamuts systemer og kun trenger én løsning for å utføre alle oppgaver effektivt.  

Consignor

edisoft_asp_smartsolution_partnerCONSIGNOR er arvtakeren til vårt første produkt - Winedi. Vi har tatt med oss de beste arbeidsprinsipper om enkelthet og fleksibilitet Winedi er kjent for. I tillegg har vi bygget inn 10 års erfaring skapt i samarbeid med noen av skandinaviens mest kravstore logistikk-bedrifter.

EDI-Soft er Skandinavias største leverandør av TA-løsninger (Transportadministrative løsninger). 
Vi ble etablert i 1997 med idé om å utvikle og markedsføre transportørrelaterte EDI-løsninger, som var bedre, raskere og mer fleksible enn de som fantes på markedet fra før. Disse løsningene var oftest utviklet av transportørene selv. I dag er EDI-Soft en suksessbedrift med 62 ansatte som i 2009 vil omsette for ca 60 mill. Kundene er små, mellomstore og store logistikkforetak. Produktene er markedsledende og omsettes i alle skandinaviske land. Hovedproduktet Consignor, er i dag det mest kjøpte TA-løsningen på det norske markedet. Bedriften er 100% uavhengig av transportører og har fra første dag tatt utgangspunkt i kundenes behov og ønsker.

CONSIGNOR er bygget på moderne utviklingsprinsipper og representerer en helt ny generasjon innen TA - løsninger.


Integrasjonspartner

logo navipartner smart solutionIntegrasjonsPartner utvikler integrasjonsprogramvare og programvare for elektronisk handel. "E-ord" som EDI, EDIFACT, E-handel, eFaktura og e-commerce er kjente begrep for oss. Vår utvikling av programvareprodukter er basert på vår egen kjerne i EDI-tolken eSENTRAL og webløsningene eSHOP og eWEB.

Bedrifter møter krav om EDI, etablerer netthandel, kobler seg til portaler eller innfører eFaktura. På den ene siden handler det om å imøtekomme kravene til de store kundene. På den annen side handler det om å effektivisere sin egen drift.

eSENTRAL hjelper deg både med å effektivisere og å imøtekomme kundenes EDI-krav!

eSENTRAL benyttes av alt fra småbedrifter med noen få ansatte til store kjeder, handels- og industribedrifter.

Våre produkter selges og distribueres gjennom et nettverk av forhandlere og partnere. Disse er som oftest forhandlere av forretningssystemer av ulik art slik at de kjenner godt til sine kunders behov knyttet til bl.a. utveksling av elektroniske handelsdokumenter.

Compello

compello logo rgb black 72Compello utvikler og leverer effektive løsninger innenfor EDI, eFaktura og Fakturagodkjenning. Vi har lang erfaring med egenutviklet EDI løsning som hjelper kundene å knytte sine systemer opp mot andre aktører. I tillegg leverer vi eFaktura og standardiserte fakturaflyt systemer med løsninger for fakturaskanning, fakturatolkning, fakturagodkjenning og integrasjon til økonomisystemet.

Compello-løsninger hjelper bedrifter til å ha bedre oversikt over kostnadene, samtidig som økonomiavdelingen optimaliserer sine ressurser og får bedre kontroll. I tillegg bidrar løsningene til et bedre miljø ved å bruke mindre papir.

Compello Gruppen har i dag mer enn 7000 bedriftskunder og 100.000 brukere i 20 land, og har et utbredt partnernettverk med mer enn 70 partnere over hele Norge. I 2014 ble Compello AS kåret til «årets norske programvarehus» av Microsoft.

Compello har i dag kontorer i Norge, Sverige, Tyskland og Østerrike. Hovedkontoret ligger på IT-Fornebu, Oslo.

 

Premiss Communication AS
premiss_communication_as
Premiss Communication AS er en kompetansebedrift med Internett og forretningsutvikling som spesialfelt. Vi kombinerer disse kompetanseområdene til beste for våre kunder, og leverer webløsninger som på beste måte synliggjør kundens forretningside, eller andre ønsker kunden måtte ha! En del av vår leveranse er kunnskap om forretningsutvikling og kommunikasjon på Internett, hvor vi bidrar til at våre kunder virkelig får frem sitt budskap - og dermed får fremmet sin forretning!

Vi baserer våre leveranser på standard teknologi, og innovativ anvendelse av standardprodukter. Resultatet blir meget avanserte og samtidig rimelige webløsninger!

 

Kontakt oss

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Adresse

Billingstadsletta 83 - 4 etg.
1396 Billingstad, Akershus

Kontakt

Telefon: +47 66 85 90 00
E-post: info (a) smrt.no

Firmainfo

Org.nr: 986 901 051
Bank: DNB

Innhold © Smart Solution AS. Webdesign © 2018-2024 Web Norge.