advokat winadvisor

Smart Desktop 365 Advokat WinAdvisor

Smart Solution tilbyr fagprogrammet WinAdvisor for advokater. Systemet gir enkelt oversikt over saker og dokumentflyten i en advokatvirksomhet. Funksjonaliteten er utviklet i samarbeid med advokater over mange år.

pil All data lagres i Norge
pil Saksbehandlingsverktøy
pil OCR-skann på sak
pil To-faktor pålogging

Kontakt oss

 

smartskjermSmart Desktop 365 Advokat WinAdvisor gir dere et komplett fagsystem som dekker alle administrative behov.

Med Smart Desktop 365™ WinAdvisor legger vi til rette programmet for deg, samt at vi tar oss av eventuelle oppdateringer og den tekniske supporten. I SmartDesktop™ løsningen er alt samlet i en personlig brukerportal – med teknisk drift og lagring i et sikkert datasenter i Norge. WinAdvisor er et administrasjonssystem utviklet i samarbeid med advokater. 

 

Dette er med i Smart Desktop 365 Advokat

Smart Solution leverer en komplett tjeneste, inkludert installasjon og oppdateringer og tekniske support. I Smart Desktop 365 WinAdvisor-løsningen er alt samlet i en sikker personlig brukerportal. Løsningen driftes i et sikkert miljø, og leveres fra vårt trygge datasenter i Norge.

Med Smart Desktop 365 løsningen får du Microsoft Outlook, Microsoft Office, kontorstøtte, lagring, antivirus, backup (24/7), teknisk brukersupport og sikkerhet på en stabil og mobilkontorstøtteplattform. Vi integrerer Microsofts tjenester med Smart Desktop 365 med ett felles brukernavn/passord.

  • Vi administrerer og supporterer ditt firmas kundeidentitet hos Microsoft
  •        Microsoft Office og epost er levert fra norsk datasenter og gir tilgang til Microsoft OneDrive i SmartDesktop365™..
  • Vi integrerer Microsofts tjenester med Smart Desktop 365 med ett felles brukernavn/passord.
  • Håndtering av sikkerhetsvarsler fra Microsoft inkludert.
  • Mulighet (tilvalg) for back-up av Microsoft tjenestene som ikke har back-up eller Lagring i Norge, eks. OneDrive og Teams. 

 Kontakt oss

TILLEGGSLØSNINGER: I tillegg kan du bygge ut Smart Desktop 365 Advokat-løsningen med en rekke tilleggsprogrammer og moduler, integrert videokonferanse Microsoft Teams, Microsoft SharePoint og Microsoft OneDrive.

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Adresse

Billingstadsletta 83 - 4 etg.
1396 Billingstad, Akershus

Kontakt

Telefon: +47 66 85 90 00
E-post: info (a) smrt.no

Firmainfo

Org.nr: 986 901 051
Bank: DNB

Innhold © Smart Solution AS. Webdesign © 2018-2024 Web Norge.