handverk programvare

SMART Desktop for håndverks- og servicebedrifter

Smart SolutionEr du håndverker eller selger eller har en annen jobb der du stadig er på farten? Smart Solution leverer en komplett papirløs og mobil tjeneste for alle typer håndverksbedrifter. Smart Solution fungerer som bedriftenes IT-avdeling ved at vi yter support, oppdaterer, sikrer og administrerer hele deres løsning.

pil All data i Norge
pil Fagprogram
pil Din It-avdeling
pil Sikkerhetsovervåking

 Kontakt oss

Smart Desktop 365 Håndverker er et sikkert digitalt kontor som du kan benytte overalt. Du har tilgang til de samme oppdaterte dokumentene og alle dine kontorstøttesystemer med din egen bærbare PC/Mac uansett hvor du er. Med Smart Desktop 365 Håndverker får du tilgang til verktøyene:

handverkerHandyman et papirløst ordresystem for den moderne håndverkeren. I SmartDesktop™ løsningen er alt samlet i en personlig brukerportal.

handverkerSpeedycraft gir en arbeidsdag uten papirer, blant annet ved at arbeidsordre til medarbeidere på farten ikke skrives ut, men distribueres digitalt og dermed effektiviserer arbeidsdagen. 

handverkerFebdok programmet benyttes av installatører, rådgivere, ingeniører og skoler, og er markedsledende innen beregning av elektriske anlegg i Norge. 

 

handverkerHogia er et transportplanleggings- og logistikksystem. Systemene dekker størsteparten av behovet som finnes innen godstransport, bygg og anlegg og behandling av avfall og gjenvinning. 

handverkerVisma Contracting for deg som driver innenfor elektro og VVS, så er Visma Contracting i kombinasjon med SmartDesktop og håndholdt terminal (smarttelefon) med Handyman eller Speedycraft en fin bransjeløsning.

handverkerVisma Business gjør det mulig å effektivisere en rekke arbeidsprosesser i bedriften din. Du automatiserer de manuelle rutinene, reduserer ressursbruken, øker kvaliteten, og får bedre oversikt over kostnadene.

 Kontakt oss

Smartdesktop HåndverkerDet er mange tanker i hodet på en travel Håndverker. IT-problemer bør ikke være en av dem.

Smart Destop 365 Håndverker er et sikkert digitalt kontor som du kan benytte overalt. Du har tilgang til de samme oppdaterte dokumentene og alle dine kontorstøttesystemer med din egen bærbare PC/Mac uansett hvor du er.

 

Hvorfor Smart Desktop 365 Håndverker
Vi fungerer som bedriftenes IT-avdeling, vi sørger for at alt fungerer, bistår de ansatte med support, oppdaterer, sikrer og administrerer hele deres løsning. Dette gjør at dere nå frigjør tid til bedriftens kjernevirksomhet. Med våre tjenester innfrir du de tekniske kravene i forhold til GDPR.

  • Vi integrerer Microsofts tjenester med Smart Desktop 365.
  • Microsoft Office og e-post levert fra norsk datasenter Tilgang til Microsoft OneDrive i Smart Desktop365.
  • Vi administrerer og supportere ditt firmas kundeidentitet hos Microsoft.
  • Håndtering av sikkerhetsvarsler fra Microsoft inkludert.
  • Mulighet (tilvalg) for back-up av Microsoft tjenestene som ikke har back-up eller Lagring i Norge, eks. OneDrive og Teams.

SUPPORT: Med Smart Desktop 365 Håndverker får du Microsoft Outlook, Microsoft Office kontorstøtte, lagring, antivirus, backup, teknisk brukersupport (24/7) og sikkerhet på en stabil og mobil kontorstøtteplattform. Vi administrerer og supportere ditt firmas kundeidentitet hos Microsoft og håndterer sikkerhetsvarsler fra Microsoft.

Trenger du hjelp på lokal PC eller Mac, kan vi gi deg fullgod support uten å komme ut til deg. Dette innebærer at vi tar over mus og tastatur på din datamaskin.

TILLEGGSMULIGHETER: Mulighet for backup av Microsoft tjenestene som ikke har backup eller Lagring i Norge, eks. OneDrive og Teams

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Adresse

Billingstadsletta 83 - 4 etg.
1396 Billingstad, Akershus

Kontakt

Telefon: +47 66 85 90 00
E-post: info (a) smrt.no

Firmainfo

Org.nr: 986 901 051
Bank: DNB

Innhold © Smart Solution AS. Webdesign © 2018-2024 Web Norge.