Smart Solution AS er tjenesteleverandør av Mamut (Mamut One) fra Visma. Vi hjelper deg med installeringen og den tekniske supporten, samt at vi tar oss av eventuelle oppdateringer. I SMART Desktop løsningen er alt samlet i en personlig brukerportal – med teknisk drift og lagring i et sikkert datasenter i Norge.
 
Mamut (Mamut One) er et komplett og fleksibelt ERP system. Løsningen dekker alle de viktigste behovene for små og mellomstore bedrifter, med en eller flere brukere.
Alle funksjoner integrert i ett system. Mamut (Mamut One) lar deg drive din bedrift med et sømløst integrert system. Du har kontroll over kunder, prosjekt og markedsføringsbehov. Send tilbud, ordre og faktura med kun et klikk. Full oversikt over lagerstyring, regnskap og lønn - alt dette i ett og samme system. Du kan da logge på når som helst, fra hvor som helst og på hva som helst!
 
Her er en oversikt over hvilke muligheter din bedrift har i Mamut (Mamut One):Mamut regnskapssystemer Komplette økonomi, regnskap, lønn, CRM og e-handel systemer
 
 • Innkjøp - Innkjøpsmodul som dekker alt fra bestilling til levering.
 • Lager - Lagerstyring som støtter prosesser for alt fra små bedrifter til større selskap med flere lager.
 • Logistikk - Følg flyten av varer i hele verdikjeden, med full sporbarhet av produktene.
 • Lønn - Kjør lønn for alle ansatte i bedriften i en av markedets mest komplette lønnsmoduler.
 • CRM - Følg opp kunder og kontakter tett med alle mulighetene i CRM-modulen.
 • Økonomi - Full oversikt over virksomhetens økonomi - fra bilagsregistrering til rapportering. Støtte for å motta faktura elektronisk eller gjennom skanning-tjeneste.
 • Faktura, tilbud og ordre - Hele prosessen i ett system, fra et tilbud, via en ordre til Faktura. Støtte for elektronisk fakturering/EHF.
 • Timeregistrering - Før timer som er knyttet til lønn, prosjekt eller rett til fakturering. Her får du full kontroll over virksomhetens timeføring.
 • Flerbrukerløsning - Jobb flere samtidig - Med støtte for flere brukere kan du ha flere maskiner koblet sammen og flere ansatte kan jobbe i samme løsning samtidig.
 • Jobb flere samtidig - Løsningen dekker alle de viktigste behovene for små og mellomstore bedrifter, med en eller flere bruker. Og alt til en fornuftig pris.

Kontakt oss

Velg riktig løsning for din bedrift
Velg den pakken som passer din bedrift akkurat nå. Programmet kan enkelt utvides senere. Vi hjelper deg gjerne å finne riktig løsning for din bedrift – kontakt oss her!
 
 • Mamut One Enterprise gir flere ansatte mulighet til å jobbe med salgsstøtte, økonomi, regnskap og lønn, CRM, timeregistrering, logistikk og e-handel, i en integrert løsning.
I tillegg til den SMART Desktop løsningen du velger - Outlook, Office kontorstøtte, administrativ programvare, lagring, antivirus, backup, support og sikkerhet - hjelper vi deg med installering og teknisk support på Mamut (Mamut One). 
 

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Adresse

Billingstadsletta 83 - 4 etg.
1396 Billingstad, Akershus

Kontakt

Telefon: +47 66 85 90 00
E-post: info (a) smrt.no

Firmainfo

Org.nr: 986 901 051
Bank: DNB

Innhold © Smart Solution AS. Webdesign © 2018-2024 Web Norge.