Kjære kunde!

Microsoft Teams kan leveres integrert i våre løsninger og med e-post levert sikkert fra vårt datasenter. Med dette får dere en integrert Teams løsning med dagens skrivebord. Husk at man trenger ikke å ha Teams selv for å bli med på innkommende Teams videomøter.
 
Merk: Videomøter må kjøres i nettleser eller Teams-klient fra lokal PC. Lagring i Teams omfattes ikke av databehandler avtalen med Smart Solution.
 
OBS! Viktig når du jobber på hjemmekontor
Vi vil understreke at all lagring og bruk av ekstern lagring gjøres på eget ansvar, og at dette ligger utenfor databehandleravtalen dere har med Smart Solution. Det er viktig å huske på sikkerheten rundt hjemmekontor, og at dokumenter og mail bør holdes i SmartDesktop™. Derfor har vi jobber hardt for å finne løsninger som fungerer i SmartDesktop™ på en trygg måte. 
 
Digital sikkerhet ved hjemmekontor og koronavirus
Les hvilke råd Nasjonalt cybersikkerhetssenter (NCSC) og Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) har kommet med her!
 
Google Chrome - Fra 24. mars 2020 vil Google Chrome være nettleseren du automatisk kommer til når du åpner eventuelle linker fra mail/etc. Favoritter som er lagret i Internet Explorer overføres automatisk. 
 
Organisering under Covid-19
Med SmartDesktop™ er du og dine kolleger sikret tilgang til bedriften sin It-løsning fra hjemmekontor. Allerede fra torsdag 12.mars kl. 18:00 stengte vi våre kontorer, alle ansatte jobber nå fra hjemmekontor. Vår support er tilgjengelig via vanlige kanaler og vi prioriterer saker etter viktighet, og korona-relaterte supporthenvendelser står høyt på denne listen. Endringsønsker og prosjekter vil kunne oppleve noe lenger behandlingstid som følge av situasjonen. 
 
 
Billingstad, 19. mars 2020 
 

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Adresse

Billingstadsletta 83 - 4 etg.
1396 Billingstad, Akershus

Kontakt

Telefon: +47 66 85 90 00
E-post: info (a) smrt.no

Firmainfo

Org.nr: 986 901 051
Bank: DNB

Innhold © Smart Solution AS. Webdesign © 2018-2024 Web Norge.