Programvare bransjer

Programvare for øvrige bransjer

Smart Solution AS. Driver du en småbedrift? Vi har programvaren som hjelper deg å administrere hverdagen, papirarbeid og regnskap i et sikkert beskyttet miljø.

pil All data lagret i Norge
pil Fagprogram
pil Høy sikkerhet
pil To-faktor pålogging

smart programvare

Uansett om du ønsker å benytte Smart Desktop™ beskyttet i et datasenter, eller bruk av lokal PC har vi gode og sikre løsninger for din bedrift. Alle løsningene leveres av en solid ISO-sertifisert leverandør, og dekker hele ditt behov fra backup og domene- og lisensadministrasjon til brukersupport og gir dere trygghet for at løsningene alltid er tilgjengelig.

  

 

 Kontakt oss

 

handverkerSmart Desktop365 er et sikkert digitalt kontor som du kan benytte overalt - du har tilgang til de samme oppdaterte dokumentene og alle dine kontorstøttesystemer - enten du er på kontoret, hjemme, på hytta, i båten eller på reise.

handverkerSmart365 SMB Er en moderne arbeidsflate med Officepakken, sikker fildeling, lokal sikker og support. Vi kan sette opp løsningen for deg slik at du raskt og sikkert kommer i gang.

handverkerMed Smart365 Sikkerhet kan du trygt benytte alle dine sky progamer lokalt. Smart Endpoint Security er en totalløsning som sikrer og forenkler administrasjon av lokalt brukerutstyr.

 

handverkerSmart365 Seequre er kryptert og sikkert videomøte. Koble til fra PC, Mac, iOS eller Android-enhet, inviter kollegaer, partnere eller kunder til å bli med på nettmøtet ditt!

handverkerSmart365 Workplace er en sikker og enkel fildelings-løsning fullt intrigert med Microsoft 365, og kan benyttes på alle typer enheter. Workplace er enkel å ta i bruk i enhver bedrift.

handverkerSmart Desktop 365 Teams gjør at du slipper å gå ut av løsningen for å gjennomføre et Teams- møte. Da minimerer dere risikoen for at andre kan overvåke møtet uten at dere vet om det.

 

handverkerSmart Desktop 365 Håndverker. Er du maler, snekker, tømrer, rørlegger, elektriker eller driver du med løpende vedlikehold av installasjoner, med mange serviceteknikere som stadig er på farten? Er det vanskelig å holde oversikt med mye papirarbeid? 

handverkerSmart Desktop 365 Regnskap er et sikkert digitalt kontor som du kan benytte overalt - du har tilgang til de samme oppdaterte dokumentene og alle dine kontorstøttesystemer - enten du er på kontoret, hjemme, på hytta, i båten eller på reise med din egen bærbare PC/Mac.

 

 

Smart Solution AS er en ledende IT tjenesteleverandør. Vi leverer ASP og skytjenester skreddersydd for små- og mellomstore bedrifter - som nå kan konsentrere seg om sin kjernevirksomhet. Datasenteret er plassert i Norge. En sikkerhet for våre kunder som er underlagt GDPR direktiver. Ta kontakt så finner vi den rette løsningen for deg.

Trenger du hjelp på lokal PC eller Mac, kan vi gi deg fullgod support uten å komme ut til deg. Dette innebærer at vi tar over mus og tastatur på din datamaskin.

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Adresse

Billingstadsletta 83 - 4 etg.
1396 Billingstad, Akershus

Kontakt

Telefon: +47 66 85 90 00
E-post: info (a) smrt.no

Firmainfo

Org.nr: 986 901 051
Bank: DNB

Innhold © Smart Solution AS. Webdesign © 2018-2024 Web Norge.