handverk programvare

Smart Desktop 365 Håndverker

Smart SolutionEr du maler, snekker, tømrer, rørlegger, elektriker eller driver du med løpende vedlikehold av installasjoner, med serviceteknikere som stadig er på farten? Er det vanskelig å holde oversikt med mye papirarbeid? Smart Solution leverer i samarbeid med Speedycraft eller Handyman, en komplett papirløs og mobil tjeneste for alle typer håndtverksbedrifter.

pil All data i Norge
pil Fagprogram
pil Høy sikkerhet
pil To-faktor pålogging

 Kontakt oss

 

Smartdesktop HåndverkerDet er mange tanker i hodet på en travel Håndverker. IT-problemer bør ikke være en av dem.

Smart Destop 365 Håndverker er et sikkert digitalt kontor som du kan benytte overalt. Du har tilgang til de samme oppdaterte dokumentene og alle dine kontorstøttesystemer - enten du er på kontoret, hjemme, på hytta, i båten eller på reise med din egen bærbare PC/Mac.

 

Hvorfor Smart Desktop 365™ Håndverker
Vi fungerer som bedriftenes IT-avdeling, vi sørger for at alt fungerer, bistår de ansatte med support, oppdaterer, sikrer og administrerer hele deres løsning. Dette gjør at dere nå frigjør tid til bedriftens kjernevirksomhet. Med våre tjenester innfrir du de tekniske kravene i forhold til GDPR.

  • Vi integrerer Microsofts tjenester med Smart Desktop 365.
  • Microsoft Office og e-post levert fra norsk datasenter Tilgang til Microsoft OneDrive i Smart Desktop365.
  • Vi administrerer og supportere ditt firmas kundeidentitet hos Microsoft.
  • Håndtering av sikkerhetsvarsler fra Microsoft inkludert.
  • Mulighet (tilvalg) for back-up av Microsoft tjenestene som ikke har back-up eller Lagring i Norge, eks. OneDrive og Teams.

Dette er med i Smart Desktop 365™ Håndverker

Med Smart Desktop 365™ Håndverker løsningen får du Microsoft Outlook, Microsoft Office kontorstøtte, lagring, antivirus, back-up, teknisk brukersupport(24/7) og sikkerhet på en stabil og mobil kontorstøtteplattform.

I tillegg kan du bygge ut SmartDesktop365™ løsningen med en rekke tilleggsprogrammer innen håndverk som Handyman eller Speedycraft, integrert videokonferanse Microsoft Teams, Microsoft SharePoint og Microsoft OneDrive. 

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Adresse

Billingstadsletta 83 - 4 etg.
1396 Billingstad, Akershus

Kontakt

Telefon: +47 66 85 90 00
E-post: info (a) smrt.no

Firmainfo

Org.nr: 986 901 051
Bank: DNB

Innhold © Smart Solution AS. Webdesign © 2018-2024 Web Norge.