Om Smart Solution AS

Teknisk drift og lagring i Norge.

Smart Solution AS er en ledende IT tjenesteleverandør som over 15 år har fokusert på små og mellomstore bedrifter. Vi leverer ASP og nettskytjenester skreddersydd for virksomheter med 1-60 ansatte og har i dag over 250 bedriftskunder i Norge, Sverige, Polen, Estland, og USA.

Smart Solution AS, ble etablert i 2004. Smart Solution AS var frem til 2004 en del av TeleComputing, men ble senere skilt ut i eget selskap.

Smart Solution AS, har ingen gjeld og ble kåret til Gassellebedrift i 2009 og har svært god rating av Dun and Bradstreet.

Fra 2004 har vårt mål vært å skape konkurransekraft for våre kunder gjennom å tilby gode IT- og kommunikasjons-løsninger. I SMART Desktop løsningen får du Outlook, Office kontorstøtte, administrativ programvare, lagring, antivirus, backup og sikkerhet som gir deg en stabil og ikke minst mobil kontorstøtteplattform. I tillegg kan du bygge ut løsningen med en lang rekke tilleggsprogrammer, integrert videokonferanse, IP telefoni og sikkert hurtigmeldingssystem (Chat) tilpasset bedriftsmarkedet.

- Alt samlet i en personlig brukerportal.