Løsninger for småbedrifter

Sikre løsninger for små-og mellomstore bedrifter

Trenger du hjelp for å administrere hverdagen, papirarbeidet og regnskapet i en trygg og sikker dataløsning? Vi skreddersyr løsninger for små- og mellomstore bedrifter. Løsningene kan tas i bruk umiddelbart.

pil All data lagret i Norge
pil Fagprogram
pil Høy sikkerhet
pil To-faktor pålogging

 Kontakt oss

 

smart programvare

 

Smart Solution har i 20 år levert gode dataløsninger, og har nå 250 bedriftskunder i fem land. Vi drifter, vedlikeholder, overvåker og oppdaterer nettverk og programvare. Vi leverer enkelttjenester etter behov. Vi leverer trygge og kjente løsninger ferdige til bruk, slik som:

 

 

handverkerSmart Desktop beskytter dine data enten du bruker datasenter eller lokal PC. Alle løsningene leveres av ISO-sertifisert leverandør, og dekker hele ditt behov fra backup og domene- og lisensadministrasjon til brukersupport. Det gir også trygghet for at løsningene alltid er tilgjengelig.

handverkerSmart Desktop 365 er et sikkert digitalt kontor som du kan benytte overalt. Du har alltid tilgang til alle dine dokumenter og kontorstøttesystemer uansett hvor du befinner deg.

handverkerSmart 365 Småbedrift er en moderne arbeidsflate med Officepakken, sikker fildeling, lokal sikkerhet og support. Du kommer raskt og sikkert i gang.

 

 

handverkerSmart 365 Sikkerhet er løsningen for deg som bruker mange ulike skyprogrammer og ønsker dette håndtert på en trygg og sikker måte. Programmet sikrer dine skyprogrammer og PC eller Mac.

handverkerSmart Workplace er en sikker og enkel fildelingsløsning fullt integrert med Microsoft 365, og kan benyttes på alle typer enheter. Workplace er enkel å ta i bruk.

handverkerDesktop 365 med Teams gjør at du slipper å gå ut av løsningen for å gjennomføre et Teams- møte. Settes opp med sikker dokumentdeling.

 

 

handverkerSmart Desktop 365 Håndverker er et godt verktøy for bedrifter med ansatte som stadig er på farten. Det hjelper deg med mye papirarbeid å holde oversikt.

handverkerSmart Desktop 365 Regnskap er et sikkert digitalt kontor som du kan benytte overalt. Du har tilgang til de samme oppdaterte dokumentene og dine kontorstøttesystemer uansett hvor du er.


handverkerS
mart Seequre er en norskutviklet videokonferanse-løsning. Du kobler enkelt til fra PC, Mac, IOS eller Android-enheter med lyd og kamera takket være den innebygde veilederen.

Forutsigbar IT-økonomi: Ved å bruke oss blir alle IT-kostnader kjent på forhånd. Du betaler for funksjonalitet, pr bruker og pr måned. Mange kunder har redusert sine kostnader for IT-drift med 15 – 50 prosent med vår løsning.

Enkel support: Smart Solution kan gi deg fullgod support uten å komme ut til deg. Dette innebærer at vi tar over mus og tastatur på din datamaskin.


Smart Solution AS
er en ledende IT tjenesteleverandør. Vi leverer ASP og skytjenester skreddersydd for små- og mellomstore bedrifter - som nå kan konsentrere seg om sin kjernevirksomhet. Datasenteret er plassert i Norge. En sikkerhet for våre kunder som er underlagt GDPR direktiver. Ta kontakt så finner vi den rette løsningen for deg.

 

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Adresse

Billingstadsletta 83 - 4 etg.
1396 Billingstad, Akershus

Kontakt

Telefon: +47 66 85 90 00
E-post: info (a) smrt.no

Firmainfo

Org.nr: 986 901 051
Bank: DNB

Innhold © Smart Solution AS. Webdesign © 2018-2024 Web Norge.