InfoEasy er en sterk løsning for små- og mellomstore bedrifter som er bygget på en moderne plattform. Løsningen er svært skalerbar og passer for alt fra enkeltmansforetak -til bedrifter med over 1000 brukere. 

InfoEasy er et økonomisystem som er utviklet av Info-Easy AS og har alle moduler i samme system! Vi har også integrerte løsninger som  kundestøtte/CRM og systemer for skanning- og elektronisk fakturabehandling.

 infoeasy PARTNER IN ERP logo

Våre sammensatte moduler.

Regnskap

InfoEasy Regnskap er et moderne og fleksibelt system som kan tilpasses bedriftens behov, uavhengig av størrelse eller bransje. Vi har samarbeidet med regnskapsbransjen i over 30 år og utvikler kontinuerlig nye funksjoner, integrasjoner og tilpasninger. Selv om InfoEasy har en lang historie i Norge er dagens løsning bygget på en moderne plattform.

Faktura

InfoEasy Faktura dekker de fleste funksjoner og prosesser som kreves av et moderne OLFI system for salg av varer og tjenester. Fakturamodulen håndterer salg- og tilbudsordre, lager, fakturering og bestilling og innkjøp.

Lønn

InfoEasy Lønn er et moderne lønnssystem med lav brukerterskel. Registreringsbildet er oversiktlig, og man kan simulere lønnsslippen med en gang lønnstransaksjonene er registrert. infoeasy er et av de lønnssystem som deltar i en prøvedrift av a-ordningen og tilpasser sine løsninger slik at de integreres med Altinn, som er innsendelseskanal for ordningen.

Time

Infoeasy Time bidrar til at all datafangst skjer i ett system. Timer kan etterregistreres eller registreres direkte fra stemplingsur.

Kasse

Full kontroll med InfoEasy Kasse!  Benytter du kontantkasseløsningen som en del av infoeasy får du alle økonomiske data samlet på samme sted. Dette er en sterk løsning for deg som trenger kassafunksjon, ordre/faktura og logistikk i ett system. Dagsoppgjør og bokføring i regnskap ligger bare et tastetrykk unna!

Avstemming

Løsningen er et av de kraftigste på markedet, og en vil spare mye tid ved å ta i bruk avstemmingsmodulen.

CRM

InfoEasy CRM er et salgs- og kundestøttesystem som gjør det enklere å ta vare på dine kunderelasjoner.

Diverse bilag

Hvorfor la papirdokumenter og bilag fylle pulten din? Digitaliser dine rutiner med infoeasy! Regnskapsbilagene føres i MS Excel, og overføres til infoeasy ERP systemer

Workflow  

InfoEasy Workflow er løsningen for digitalisering av inngående fakturaer.      

Prosjekt / entreprenør

InfoEasy Prosjekt gir deg full kontroll på økonomi og ressursbruk i prosjektene. Prosjektene kan deles inn i tre nivåer; hovedprosjekter, underprosjekter og delprosjekter.  InfoEasy er et moderne modulbasert ERP system med spesialbygd funksjonalitet for ulike bransjer. Løsningen er kontinuerlig utviklet over en 30-års periode basert på innspill fra brukerne. InfoEasy innehar skreddersøm som åpner for fleksibel og kostnadsoptimal bruk. I tillegg til spesialiserte tjenester gir denne unike kombinasjonen økt avkastning både for små bedrifter og konsern med kompleks selskapsstruktur.

 

Kontakt oss

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Adresse

Billingstadsletta 83 - 4 etg.
1396 Billingstad, Akershus

Kontakt

Telefon: +47 66 85 90 00
E-post: info (a) smrt.no

Firmainfo

Org.nr: 986 901 051
Bank: DNB

Innhold © Smart Solution AS. Webdesign © 2018-2024 Web Norge.