Visma Business ERP/økonomi system

Benytter din bedrift programmer fra Visma?
Vi har mange bedrifter som har valgt å la oss overta drift av sine Visma programmer og øvrige programmer de ansatte benytter i sin arbeidshverdag i bedriften.

Bedriftene benytter vår skyløsning SmartDesktop med e-post (outlook) Microsoft Office pakken og felles lagringsområde mm.

Øvrige programmer som benyttes, ivartar og drifter vi på samme løsning, slik at dere har alt på ett sted og ett kontaktpunkt!

Prøv oss - du får ett kontaktpunkt og vi  tar hånd om alt fra A til Å - så slipper du å ringe rundt når du trenger hjelp!

 


Visma Business gjør det mulig å effektivisere en rekke arbeidsprosesser i bedriften din. Du automatiserer de manuelle rutinene, reduserer ressursbruken, øker kvaliteten, og får du bedre oversikt over kostnadene.

Med fokus på automatisering og effektivitet skaper Visma Business nye muligheter for tusenvis av virksomheter. Løsningen hjelper bedriften din med å redusere svinn, identifisere lønnsomme trender og maksimere inntektene.

Gode grunner til å velge Visma Business:

Godt regnskapsssystem

Smarte funksjoner for alle oppgaver blant annet, helautomatiserte rutiner for betaling, fakturering, innbetalinger og inkasso.

De profesjonelle tjenestene fra Vismas sertifiserte forhandlere kombinert med utstrakte integrasjonsmuligheter gjør implementeringen rask og enkel.

Brukervennlig
Det intuitive brukergrensesnittet gir lav brukerterskel, og sørger for at din organisasjon kommer raskt kommer i gang med løsningen. Våre sertifiserte forhandlere hjelper deg i gang, og sørger for at du får optimal utnyttelse av løsningen. Visma tilbyr deg også et bredt kurstilbud.

Lett å tilpasse til din virksomhet - modulbasert - voks i takt med bedriftens utvikling
Med Windows brukergrensesnitt, noe som betyr et nesten ubegrenset samspill med systemene du allerede har. Det er også enkelt å utvide med funksjoner for blant annet kundehåndtering (CRM), kasseløsning, fakturering, time- og prosjektstyring, e-handel og lønn. Og det er enkelt å integrere nye forretningsmoduler etter hvert som virksomheten din vokser.

Kontakt oss

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Adresse

Billingstadsletta 83 - 4 etg.
1396 Billingstad, Akershus

Kontakt

Telefon: +47 66 85 90 00
E-post: info (a) smrt.no

Firmainfo

Org.nr: 986 901 051
Bank: DNB

Innhold © Smart Solution AS. Webdesign © 2018-2024 Web Norge.