CC4 web

Det er flere interessenter som har tatt kontakt med Smart Solution de siste årene, men ingen av disse opplevdes som gode nok alternativer til å kunne drive framtidig forretning sammen med. Skulle et salg bli aktuelt, måtte det være til et selskap som kunne tilføre kundene merverdi, og samtidig videreføre tankesettet Smart Solution står for.

«Da iteam banket på døra, fant vi raskt ut at selskapet har de samme holdningene som oss, i tillegg til den lokale forankringen som kundene våre er opptatt av», sier daglig leder Christian Mohn i Smart Solution. iteam har avdelinger over hele landet, og leverer global IT lokalt. Dette ble avgjørende for Smart Solution sitt valg om å selge selskapet. «I tillegg har iteam en tydelig kundeforståelse, og med sitt solide kompetansenettverk vil vi sammen kunne fortsette å videreutvikle tjenester og gi merverdi til kundene våre», forklarer Mohn.

iteam er et av Norges raskest voksende IT-selskaper, som med Smart Solution om bord teller 38 lokasjoner fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør. Samlet har iteam en ganske formidabel portefølje av IT-tjenester, og har i dag 350 medarbeidere, mer enn 7 500 aktive kunder og en omsetning på rundt 1000 MNOK. Selskapet er en betydelig leverandør til virksomheter langs norskekysten, både på land og til havs. Høy kompetanse, lokal tilstedeværelse og nærhet til kundene er blant iteams viktigste konkurransefortrinn.

«Smart Solution er litt annerledes enn de øvrige selskapene vi har knyttet til oss», forteller CEO Lars Ivar Simonsen i iteam: «Dette er første gang vi gjør et kjøp hvor hele porteføljen er samlet i ett driftsmiljø. Og i tillegg til mange spennende kunder i ulike bransjer, har Smart Solution et betydelig antall advokatkunder. Dette gir oss en fin inngang til et nytt markedssegment».

Christian Mohn supplerer: «Det er jo blant annet denne synergieffekten som gjør dette utrolig interessant; vi tilfører noe nytt til iteam, og kundene våre får tilgang til nye produkter og tjenester, samt kompetanse fra et langt større nettverk av ressurser enn vi representerer alene».

«Vi har et uttalt mål om å bygge iteam større og sterkere på Østlandet, og med sin lokalisering i Asker er Smart Solution en viktig brikke i denne strategien», forteller Simonsen. «I tillegg får vi med oss ressurspersoner på laget som utvilsomt vil bidra til selskapets suksess i stort», avslutter han.

Smart Solution AS har vært eid av Christian Mohn og Christen Iwe, og begge aksjonærene reinvesterer og blir medeiere i iteam.

 

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Adresse

Billingstadsletta 83 - 4 etg.
1396 Billingstad, Akershus

Kontakt

Telefon: +47 66 85 90 00
E-post: info (a) smrt.no

Firmainfo

Org.nr: 986 901 051
Bank: DNB

Innhold © Smart Solution AS. Webdesign © 2018-2024 Web Norge.